?

Log in

 

I have not written in a long time but it would be plain wrong of me… - In Memory of Michael Serpent

About I have not written in a long time but it would be plain wrong of me…

Previous Entry Jan. 23rd, 2006 @ 08:18 pm Next Entry
I have not written in a long time but it would be plain wrong of me not dedicate a fic to Michael Serpent. We first started e-mailing to each other when he had just published the first chapters of The Golden Snitch.

Michael, this is for you. Thank you for chatting with me on MSN, beta-ing for me and for encouraging me to write fan fiction.

Olet yksi parhaimmista kirjoittajista joihin olen törmännyt. Sääli ettei tavattu Turun turuilla. Jotenkin kummallista ajatella että muutaman kuukauden päästä tulen kulkemaan samoilla koulukäytävillä kuin sinä. Heh, fani ihkuttaa fan fiction-maailmansa idolia.

*hug*

Draco's Locomotive.
http://community.livejournal.com/harrydraco/1713160.html

-Ninna.
Current Mood: coldcold
Current Music: Placebo: Follow The Cops Back Home
Leave a comment
[User Picture Icon]
From:angryon
Date:January 26th, 2006 06:40 pm (UTC)

Thank you

(Link)
Kiitos kauniista, koskettavasta tarinasta jonka kirjoitit Michaelille. Olen juuri hiljattain muistellut vanhaa, rakasta ystävääni ja hymyillyt kaikille niille ihanille hetkille, jotka joskus yhdessä koimme. Jos oletan oikein (päätellen siitä että puhut suomea ja opiskelet englantia) olet yksi niistä henkilöistä, jotka innostivat Michaelia jatkamaan Golden Snitchin kirjoittamista. Kiitos silloisesta tuestasi, ja kiitos ystävyydestä, jota osoitit hänelle.

-Maria
[User Picture Icon]
From:rainbower
Date:January 31st, 2006 07:31 pm (UTC)

Re: Thank you

(Link)
On aivan valtava sääli etteivät hänen voimansa sitten riittäneet lopussa hengissä selviämiseen. Ficistä viis vaikka sekin on minulle tärkeä. Kummallista, juuri sen tarinan kautta häneen tutustuinkin kun hän mailasi minulle kommentoituani tuota kyseistä ficciä suomensekaisin sanoin. Ja sitten se tarina jää kesken, ihan niin kuin Michaelinkin tarina.
(Leave a comment)
Top of Page Powered by LiveJournal.com